ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

ΤΑΧ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ: Κ. Νευροκόπι 66033

ΤΗΛ.: 2523022240 – 2523022433

FAX: 2523022240          

e-mail: mail@lyk-k-nevrok.dra.sch.gr

                                                                                                 Κ. Νευροκόπι 22/7/2022

Προς: Τον πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής,

            κ. Τασούλα Κωνσταντίνο

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων.

Δεχθείτε εκ μέρους των μαθητών μας του Γενικού Λυκείου Κ. Νευροκοπίου, των γονέων και κηδεμόνων τους, του Συλλόγου διδασκόντων και της τοπικής κοινωνίας του δήμου μας τις θερμότερες ευχαριστίες για την τιμή που κάνατε στο σχολείο μας να τιμήσετε την πρωτοβουλία μας, της συλλογής υπογραφών για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην πατρίδα μας.

Όλη η υποδοχή, η ξενάγηση στην υπέροχη έκθεση που φιλοξενείτε στη Βουλή για τα 200 χρόνια έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης, η ομιλίας σας στους μαθητές μας και τα υπέροχα αναμνηστικά που προσφέρατε ήταν για τους μαθητές μας, του ακριτικού σχολείου μας, ένα υπέροχο μάθημα ιστορίας, πολιτισμού, τιμής και παρακαταθήκη ζωής για το υπέροχο ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν ένα χρόνο με στόχο να γνωρίσουμε αυτό το σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας μας, βάζοντας με την πρωτοβουλία μας, όπως μας είπατε και εσείς, ένα μικρό λιθαράκι στον μεγάλο αγώνα της πατρίδας μας για την επιστροφή των γλυπτών στον τόπο τους.

Ήταν τιμή μας να σας γνωρίσουμε, ήταν τιμή μας να επισκεφθούμε τον «ναό» της δημοκρατίας.

Η πρωτοβουλία σας να βραβεύσετε το σχολείο μας, είχε πολύ θετική επίδραση στο σύνολο των μαθητών μας αλλά και στην τοπική και την ευρύτερη κοινωνία του νομού Δράμας.

Οι πρωτοβουλίες, που παίρνουν άνθρωποι που εκπροσωπούν τους υψηλότερους θεσμούς της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπως εσείς, δίνουν κουράγιο και δύναμη στους μαθητές μας και στους εκπαιδευτικούς να  συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο και αγάπη το έργο μας.

Σας ευχαριστούμε

                                                                                                                      Ο Διευθυντής

                                                                                                             Αναστάσιος Μωυσιάδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση