Πανελλήνια μέρα σχολικού αθλητισμού 2015 -2016

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Λύκειο μας συμμετείχε στη πανελλήνια σχολική ημέρα με όλους του τους μαθητές και εκπαιδευτικούς και σε δράσεις που είχε προτείνει ο γυμναστής του σχολείου και δέχτηκε ο σύλλογος διδασκόντων.

Έτσι λοιπόν, μετά από συνεννόηση με το ΕΠΑΛ Νευροκοπίου, το οποίο δεν είχε γυμναστή την ημέρα αυτή, οι μαθητές των δύο σχολείων παρακολούθησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ δύο παρουσιάσεις  εργασιών με θέμα τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, τα ιδεώδη του Ολυμπισμού και την εξέλιξη των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων διαχρονικά.

Η παρουσίαση , την οποία επιμελήθηκε και παρουσίασε ο γυμναστής του ΓΕΛ κ. Μωυσιάδης Αναστάσιος, έκλεισε με την προβολή βίντεο με τις μεγάλες στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στη συνέχεια ακολούθησε αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των δύο σχολείων και αγώνας χειροσφαίρισης κοριτσιών μεταξύ του ΓΕΛ και του Γυμνασίου Νευροκοπίου

Άλλες ομάδες μαθητών σχεδίασαν σε μεγάλο μέγεθος, στο προαύλιο του σχολείου μας τους Ολυμπιακούς  κύκλους και τέλος μαθητές που τους αρέσει το μπάντμιγκτον  σχεδίασαν το νέο μας γήπεδο και έπαιξαν ένα μίνι τουρνουά.

Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων ο σύλλογος διδασκόντων συμπαραστέκονταν και βοηθούσαν τους μαθητές μας και το γυμναστή  ώστε να πετύχουμε μία παραγωγική και ευχάριστη ημέρα.

Πράγμα που με το τέλος των εκδηλώσεων ήταν κοινή διαπίστωση όλων μας.

 

Ο Διευθυντής

 

Αναστάσιος Μωυσιάδης


Φωτογραφίες: Πανελλήνια μέρα σχολικού αθλητισμού

Φωτογραφίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση