Δράση σχετικά με τις παραβάσεις του Κ.Ο.Κ

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 αντιπροσωπεία μαθητών του σχολείου μας, πήρε μέρος στην ενημερωτική δράση που διοργάνωσε το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου με το Δήμο Κάτω Νευροκοπίου.

Το αντικείμενο της δράσης αφορούσε την ενημέρωση των μαθητών σχετικά με τις παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στους κεντρικούς δρόμους της Δημοτικής Κοινότητας της πόλης.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν από το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου, κύριο Ιγνάτιο Μωυσίδη και στη συνέχεια τοποθέτησαν στα σταθμευμένα αυτοκίνητα ενημερωτικά φυλλάδια για την αποτροπή παράνομης στάσης και στάθμευσης στο κέντρο της πόλης και εικονικές κλήσεις σε παραβάτες πάνω στις οποίες ήταν τυπωμένη η προειδοποίηση: Φίλε οδηγέ αυτό είναι προειδοποίηση! Σύντομα όμως θα ξεκινήσουν αυστηροί έλεγχοι και οι κλήσεις θα είναι αληθινές. Βοήθησε κι εσύ να καλυτερέψει η ζωή στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου για την ευκαιρία που έδωσε στους μαθητές μας, μέσα από μια βιωματική διαδικασία να γνωρίσουν βασικούς και χρήσιμους κανόνες που αφορούν τη μελλοντική οδική συμπεριφορά τους και ταυτόχρονα να ενημερώσουν τους οδηγούς της πόλης για τη σημασία του σεβασμού των κανόνων οδικής συμπεριφοράς και του πόσο η τήρηση του Κ.Ο.Κ. βελτιώνει τη ζωή στην πόλη μας.

Φωτογραφίες από τη δράση μπορείτε να δείτε εδώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση