Τελικός σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου!

    Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Προσοτσάνης έπεσε η αυλαία του σχολικού πρωταθλήματος του νομού Δράμας. Η ομάδα ποδοσφαίρου αγοριών του ΓΕ.Λ. Κ. Νευροκοπίου αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του ΓΕ.Λ. Δοξάτου και επικράτησε μετά από έναν αμφίρροπο και δίκαιο αγώνα.

   Το παιχνίδι, από τα πρώτα λεπτά, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων μαθητών, αλλά και των λιγοστών φιλάθλων που παρευρέθησαν στο γήπεδο. Η ομάδα του Δοξάτου άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πολύ γρήγορα οι παίκτες του σχολείου μας ισοφάρισαν και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με σκορ 1?1. Στην επανάληψη του αγώνα, η ομάδα του Δοξάτου πήρε και πάλι προβάδισμα, αλλά σύντομα παραχώρησε πέναλτι στην ομάδα του σχολείου μας, που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έκανε το σκορ 2?2. Έτσι έληξε και η κανονική διάρκεια του αγώνα. Ο νικητής του αγώνα αναδείχθηκε τελικά στη διαδικασία των πέναλτι, που υπήρξε άκρως ανατρεπτική και αγχωτική για κάθε μαθητή. Μετά το «χτύπημα» 11 πέναλτι, το σκορ διαμορφώθηκε σε 5?6 υπέρ της ομάδας του Κ. Νευροκοπίου. Οι παίκτες σήκωσαν το πολυπόθητο τρόπαιο στο τοπικό πρωτάθλημα και στην επόμενη φάση θα αναμετρηθούν με την αντίστοιχη προκριθείσα ομάδα του νομού Ξάνθης.

   Αξίζει να επισημανθεί ότι οι μαθητές και των δύο ομάδων έλαβαν τα συγχαρητήρια των υπευθύνων της διοργάνωσης, αλλά και των προπονητών ? συνοδών τους, γιατί επέδειξαν υψηλό ήθος και αγωνιστική διάθεση καθ? όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Η συμπεριφορά όλων απέδειξε ότι η ευγενής άμιλλα είναι ανώτερη από κάθε διάκριση και γι? αυτό το λόγο θα πρέπει να καταδικάζεται από όλους οποιοδήποτε βίαιο φαινόμενο στους αθλητικούς χώρους. Ξεχωριστά συγχαρητήρια συγκέντρωσαν οι μαθητές του σχολείου μας από τους υπόλοιπους συμμαθητές τους, οι οποίοι, αν και δεν μπόρεσαν να παραστούν στον αγώνα, τους μετέφεραν νωρίς το πρωί τη θετική τους ενέργεια, με όποιον τρόπο μπορούσαν.

   Συγχαρητήρια, λοιπόν, από τη Διεύθυνση και από τους καθηγητές του ΓΕ.Λ Κ. Νευροκοπίου στους μαθητές αυτής της ομάδας που επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά ότι τα ομαδικά όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν και να μας χαρίσουν πολλά χαμόγελα, αρκεί να τολμάμε να τα διεκδικούμε με συλλογικό πνεύμα?


[table id=5 /]


 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση