Α΄ φάση σχολικών αγώνων 2014 – 2015

   Στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στο κλειστό γυμναστήριο χειροσφαίρισης Κ. Νευροκοπίου διεξήχθη σήμερα η α? φάση του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος.

   Η ομάδα ποδοσφαίρου του ΓΕ.Λ. Κ. Νευροκοπίου αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του όμορου ΕΠΑ.Λ. και επικράτησε με 2-0, προχωρώντας ακάθεκτη στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, οι συμμετέχοντες μαθητές απήλαυσαν τον αγώνα, ενώ και η υποστήριξη από μαθητές των δύο σχολείων υπήρξε ιδιαίτερη ένθερμη, παρά το τσουχτερό κρύο.

   Η γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης του ΓΕ.Λ. Κ. Νευροκοπίου διασταυρώθηκε στην πρώτη φάση των πανελλήνιων αγώνων με την αντίστοιχη ομάδα του ΓΕ.Λ. Προσοτσάνης, από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 16 ? 33. Οι συμμετέχουσες μαθήτριες μπορεί να μην κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση, εντούτοις κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα και την επιβράβευση από τους συμμαθητές τους.

   Το «ταξίδι» της ομάδας ποδοσφαίρου, λοιπόν, συνεχίζεται, ενώ η ομάδα χειροσφαίρισης θα ανασυντάξει δυνάμεις, προκειμένου να είναι έτοιμη για μελλοντικούς αγώνες.

   Η διεύθυνση και οι καθηγητές του ΓΕ.Λ. Κ. Νευροκοπίου συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες των δύο ομάδων για τη συμμετοχή και την αγωνιστική τους διάθεση και εύχονται ακόμη περισσότερες σχολικές διακρίσεις?


[table id=4 /]

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση